zondag 12 juli 2009

Welkom op On en Off

Het begon op PSA Prostaatkankertjes enigszins verwarrend te worden. Aan de ene kant de satire en het fileren van het doen en laten van urologen bij prostaatkanker, aan de andere kant de veel technischer en rustiger stukjes over hormonale therapie. Verder zou men door de nadruk op IHT in de laatste stukjes de indruk kunnen krijgen dat er toch altijd iets moet gebeuren met een PSA Prostaatkankertje terwijl ze in 9 van de 10 gevallen beter met rust gelaten kunnen worden. Alleen voor dat ene geval is IHT van toepassing.

Vandaar dat we de zaak gaan splitsen. Op PSA Prostaatkankertjes het bekende werk inclusief Huisvlijt en Ilse, op On en Off rustige beschouwingen over hormonale therapie in het algemeen en intermitterend in het bijzonder, waarin we niet zullen schuwen behoorlijk de diepte in te gaan.

Voorlopig publiceer ik On en Off op Blogger. Blogger is makkelijk in het gebruik maar heeft ook beperkingen want het is in de eerste plaats ontworpen is voor berichten en niet voor min of meer statische onderwerppagina's die ik juist graag wil hebben voor On en Off. Ik zal wat dieper in de Blogger manuals gaan duiken om te kijken of dit met Blogger op de een of andere manier toch kan, anders zal ik in de toekomst On en Off onderbrengen op een conventionele site.

Over de frequentie kan ik nog niets zeggen. Ik ga in ieder geval beginnen met definities, begrippen en nuttige links in de rechter kolom

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hallo Henk,
Helemaal duidelijk. Ben zeker van plan om ook On en Off te gaan volgen. Fijn dat je ons ook op deze manier wegwijs gaat maken in de IHT-wereld.
En natuurlijk is het erg belangrijk om het moment te kennen waarop er echt iets moet gaan gebeuren met het evt. PSA prostaatkankertje want de gedachte dat er zowiezo "iets" gebeuren moet dringt zich af en toe wel op.
Met vriendelijke groet,

MJ 4,4

Hendrik Scholten zei

Bedankt voor deze eerste reactie op O&O

Anoniem zei

Dag Henk,
Prima idee, en erg praktisch. Ik zal het met aandacht volgen. Ik volg een iht al 8 jaar.
Succes!
PH

paul stevens zei

Beste Henk,
Terug van vacantie, lees ik je on en off.
Een verademing ten opzichte van de zure stukjes van Prostaatkankertjes.
Veel goede en ter zake doende informatie.
Ik blijf het lezen.
Paul Stevens